Presentation av Ingela Broberg

Jag är certifierad coach, instruktör i mindfulness och mental tränare. Jag har 60 högskolepoäng i bas medicin och är utbildad naturterapeut. Från 1996 drev jag egen praktik i Kristianstad med specialisering inom stresshantering och personlig coaching. Jag arbetar förebyggande med livsstilsfrågor, för att inspirera och motivera till större hälsomedvetenhet och bättre hälsa genom föreläsningar och kurser i stresshantering och personlig utveckling.

2004-2008 arbetade jag som projektansvarig för ett rehabiliteringsprojekt som bedrevs av folkuniversitetet i Kristianstad, försäkringskassan och Region Skåne. I projektet var jag ansvarig för coaching och mental träning. I mitt arbete gav jag deltagarna kunskap och kompetens i hur man kan förändra sin livsstil, lära sig avslappning, få struktur i livet och känna att man utvecklas som människa. Projektet omfattade ett tiotal grupper om ca 12 personer i vardera grupp.

Från 2009 arbetade jag halvtid på Folkuniversitetet i Kristianstad och Lund, med olika rehabiliteringsprojekt samt som föreläsare. Jag bedrev samtidigt min egen praktik på halvtid i Kristianstad och trivdes med att arbeta på detta sätt. Jag arbetade fram till 2018 då jag flyttade till Mallorca där jag studerade som ung och som alltid varit min dröm att återvända till. Därefter har jag fortsatt arbeta per telefon eller Skype vilket fungerar alldeles utmärkt. Jag tar även emot patienter här på Mallorca och arbetar i Kristianstad två gånger om året.

Skrivet om Ingela

Skrivet om Ingela Broberg i Kristianstadbladet.

Stärk självkänslan och minska på stressen
11 juli 2015

Hallå där Ingela Broberg
26 februari 2010

Nej” är bästa vapnet mot stress
7 oktober 2006

Tanken behöver också träning
12 september 2006

INGELA BROBERG – certifierad coach, mental tränare och naturterapeut
maj 2017